Onderhoud concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Bedrijfspand strippen

Bij het strippen van een bedrijfspand komt een hoop kijken. Moet er ook ontruimd worden, wat moet er met de spullen gedaan worden en

Bij het strippen van een bedrijfspand komt een hoop kijken. Moet er ook ontruimd worden, wat moet er met de spullen gedaan worden en wat gebeurt er met het afval. Deze vragen hebben wij de antwoorden op. We laten graag zien hoe wij een bedrijfspand strippen.

Bij het strippen van een bedrijfspand wordt de volledige binnenkant verwijderd zodat er nieuwe werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Een bedrijfspand strippen kan een goede manier zijn om sloop te voorkomen. 

Het strippen van een bedrijfspand kan een flinke klus zijn. We leggen u graag uit wat er bij komt kijken en hoe wij om gaan met veel voorkomende problemen tijdens het strippen of casco strippen van bedrijfspanden.

Bedrijfspanden strippen of slopen? Wij zijn uw specialist
Bedrijfspanden kennen over het algemeen een vrij lang leven. Wanneer een bedrijfspand aan het eind van zijn leven is, of wanneer het pand grondig gerenoveerd moet worden, betekent dit dat er ingrijpende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Dit zijn werkzaamheden waarvoor u een ervaren, bewezen expert in wilt schakelen. Die expert hebt u bij dezen gevonden. Sloop-Gigant bewijst al meer dan twintig jaar dé aangewezen partij te zijn voor de sloop van een bedrijfspand of het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voor een renovatie van het pand. Wij werken door heel Nederland met een groot team van ervaren experts die gebruikmaken van moderne machines.

Wij zetten ons volledig in voor een goede, tijdige afronding van elk project. Of wij daarin slagen? Wij worden gemiddeld met een 9,4 beoordeeld. Daar werken wij hard voor en zijn wij ontzettend trots op. Wij investeren doorlopend in kennis en onderhoud van ons machinepark. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke service bieden. Wanneer wij werken aan uw bedrijfspanden, ontzorgen wij u volledig. U kunt ons inzetten voor alle werkzaamheden die te maken hebben met de sloop of het leegruimen van de panden. Ook bij spoed kunt u een beroep op ons doen: wij beschikken over meer dan voldoende mankracht om u bijna altijd van dienst te kunnen zijn. 

Waarom deze werkzaamheden aan bedrijfspanden een specialist vereisen
De basisprincipes van elke ontruiming, stripwerkzaamheden of sloop zijn natuurlijk gelijk. Desondanks kunt u niet zomaar elk ontruimings- of sloopbedrijf inschakelen voor de werkzaamheden aan uw bedrijfspand. Werken aan bedrijfspanden is doorgaans een stuk gecompliceerder dan werken aan bijvoorbeeld woonhuizen. Niet alleen vanwege de oppervlakte, maar ook vanwege de aanwezige voorzieningen. Het zijn vaak grote projecten waarbij tijdsdruk niet ongewoon is. Daarom wilt u een specialist met een bewezen track record die zorgt voor het best mogelijke resultaat. Wij zijn die specialist en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Het ontruimen van bedrijfspanden
Wanneer u een bedrijfspand hebt dat ontruimd moet worden, kunt u ons daarvoor met een gerust hart inschakelen. Er zijn veel ontruimers die dit voor u kunnen verzorgen. Weinig beschikken echter over de ervaring en de middelen die wij hebben. Onze service stopt namelijk niet bij een middelgroot bedrijfspand: ook voor grote panden of voor meerdere panden kunt u ons inschakelen. Wij beschikken immers over meer dan 100 professionals en kunnen dus vrijwel altijd de benodigde capaciteit beschikbaar maken.

Met alleen capaciteit is de klus natuurlijk nog niet geklaard. Wat voor pand u ook hebt: dit kent geen geheimen meer voor ons. Al vele jaren verrichten wij bedrijfsontruimingen voor tal van klanten en opdrachtgevers in allerlei sectoren.  Een pand met fabriekshal, inclusief kantine, gelegen op de bovenste etage van een hoge toren? We hebben er allemaal al eens gewerkt. Wij hebben ook voor uw pand het perfecte plan. De ontruiming moet namelijk niet alleen snel, maar ook veilig gebeuren. Zeker in grotere panden zorgt dat voor een uitdaging, maar er is geen uitdaging die wij niet aankunnen.

Vanzelfsprekend ontruimen wij het pand volledig en hebt u nergens omkijken naar. Binnen de afgesproken tijd is het pand volledig leeg en is alle inventaris afgevoerd. Hier zijn diverse opties voor: misschien is er een opkoper en anders kunnen spullen naar de kringloop of recycling worden gebracht. 

Het strippen en casco opleveren van uw pand
Heeft uw pand in de huidige hoedanigheid zijn beste tijd gehad? Dan hoeft het niet direct gesloopt te worden. Wellicht hebt u andere plannen: plannen voor een grondige renovatie, bijvoorbeeld. Wanneer de fundering en het geraamte van het pand nog goed zijn, hebt u hiermee een prima uitgangspunt om een gerenoveerd en gemoderniseerd pand te creëren. Wij kunnen alle bedrijfspanden strippen en casco opleveren. Hiermee gaan wij een stap verder dan bij ontruimen. Natuurlijk zullen wij eerst zorgen voor een volledige ontruiming indien nodig, maar zodra het pand vrij is van inventaris, zullen wij het geheel strippen. Alle vloerbedekking, wanden, plafonds, sanitaire voorzieningen, deuren en overige elementen kunnen door ons worden verwijderd en afgevoerd, zodat er alleen een gebouw van steen, beton en staal overblijft. Vanaf hier kan het pand weer helemaal worden opgebouwd en aangekleed zoals gewenst. Net zoals bij onze ontruimingen geldt: gaan wij uw bedrijfspand strippen, dan zorgen wij er uiteraard voor dat alle materialen worden afgevoerd.

Wij kunnen bedrijfspanden slopen
Naast ontruimen en strippen, kunnen wij ook bedrijfspanden slopen. Hiermee zijn wij voor u een belangrijke partner op het gebied van onderhoud, renovatie en sloop van uw panden. Zeker wanneer u meerdere panden in beheer hebt, zijn wij uw all-in partner. Ook omdat wij aanvullende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Is er bijvoorbeeld een bedrijfstuin die verwijderd dient te worden? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Werken met Sloop-Gigant, betekent niet alleen profiteren van veel ervaring, kennis en kunde, maar ook van een enkel aanspraakpunt. Wij houden van heldere, korte communicatie. Wanneer u met ons werkt, hebt u een A tot Z partner en dit scheelt u tijd, frustratie en kosten.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Met onze kwaliteit en service zit het dus wel goed. U bent natuurlijk ook benieuwd naar de kosten. Ook in dit opzicht is werken met ons zeer aantrekkelijk. Voor kortere of kleinere projecten werken wij op uurbasis. Ondanks alle expertise en ervaring werken onze specialisten al voor tarieven tussen 25 en 35 euro per uur. Daarbij wordt u volledig ontlast en worden binnen de afgesproken deadline al uw wensen en eisen ingewilligd.

Hebt u grotere projecten uit te voeren of bent u op zoek naar een vast partnerschap? Dan kunnen wij prijsafspraken op maat maken. Voor grotere of langer lopende projecten kunnen wij werken met een vaste prijs. U weet van tevoren wat u betaalt en hebt de garantie dat alle werkzaamheden binnen deze prijs worden uitgevoerd. Voor een vaste samenwerking gaan wij graag met u in gesprek. U kunt direct een offerte aanvragen op de website. Dit is geheel gratis en uiteraard vrijblijvend. Omschrijf uw project zo specifiek mogelijk en wij zullen binnen twee werkdagen antwoorden met een voorstel inclusief een kostenindicatie. 

Waarom bedrijfspanden echt om een specialist vragen
U ziet veel sloopbedrijven met een bepaalde specialisatie. Niet zelden richten zij zich op de sloop van een bepaalde bouw, bijvoorbeeld woningen of bedrijfspanden. Als uw totaalslooppartner, hebben wij ons op alle gebieden gespecialiseerd. Wij hebben dan ook klanten/opdrachtgevers in alle mogelijke sectoren. Voor alle sloopwerkzaamheden of aanverwante werkzaamheden aan bedrijfsgebouwen kunt u ons inschakelen. Wij hebben in de loop der jaren alle hiervoor benodigde kennis en ervaring opgedaan. Het is niet zo dat het slopen van een bepaald type pand moeilijker is, maar elk soort pand vereist wel een hierop afgestemde aanpak om het beste resultaat te kunnen garanderen.

Dit is ook de reden waarom de meeste sloopbedrijven een beperkt specialisme kennen. Het slopen van bedrijfspanden vraagt om een andere aanpak dan het slopen van woningen. Natuurlijk: de basis is hetzelfde. Goed slopen draait voor een groot gedeelte om fundamentele kennis van natuurkunde en wiskunde. Een sloopbedrijf moet weten wat de juiste aanpak is voor een pand en welke actie tot welke reactie leidt. Dat dit niet eenvoudig is, kunt u zelf zien in de talloze filmpjes die u op internet kunt vinden, van sloopwerkzaamheden die misgaan. Een muur valt de verkeerde kant op, puin raakt panden in de omgeving, of een gebouw gaat ondanks verwoede pogingen niet neer. Heeft dit te maken met een slecht sloopbedrijf? Lang niet altijd: het heeft vooral te maken met nuanceverschillen.

Voor elk bedrijfspand de juiste aanpak
Voor een goede sloop zijn de juiste materialen en de juiste professionals nodig. Alles begint echter met gedegen kennis van het pand. Hoewel er natuurlijk dezelfde basisprincipes aan elke sloop ten grondslag liggen, wordt vrijwel geen elk pand op identieke wijze gesloopt. Wanneer wij bedrijfspanden slopen, gaat daar onderzoek aan vooraf. Wij brengen de architectuur en eigenschappen van het pand in kaart, indien nodig. Daarbij maken wij gebruik van bestaande documentatie, maar indien nodig zullen wij ok zelf een inspectie uitvoeren. Onze professionals komen gezamenlijk tot het ideale plan van aanpak.

Soms betekent dit dat de sloop direct kan beginnen op de wijze zoals mensen deze vaak kennen: met flink wat zwaar geschut en spierballen. Dit is echter lang niet altijd het geval. Soms hanteren wij juist een subtiele aanpak of voeren wij een serie van handelingen uit die in combinatie zorgen voor een snelle sloop. Vooral dat laatste blijft mooi om te doen. Enige tijd lijkt er voor buitenstaanders niets te gebeuren, totdat alle puzzelstukjes in elkaar vallen en het gebouw ineens razendsnel wordt neergehaald. 

Hoewel wij dit al meer dan twintig jaar doen, krijgen wij hier nooit genoeg van. Het slopen van bedrijfspanden blijft keer op keer een uitdaging die wij graag aangaan. Onze mensen zijn ware vakidioten die voldoening halen uit een sloop die precies zo loopt als gepland. Wanneer u kiest voor Sloop-Gigant wet u dus zeker dat u in zee gaat met een partij die op alle gebieden het maximale uit de kast haalt om te komen tot een zo efficiënt mogelijke sloop. 

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl

Alle diensten:

Een woning laten ontruimen zodat er een nieuwe huurder ontvangen kan worden of na een overlijden? Lees hoe wij dit voor u kunnen aanpakken.
Badkamer slopen, renoveren, verbouwen. Bij ons kunt u altijd een professional voor de juiste prijs vinden
Voor u begint aan het verwijderen van een tegelvloer is het belangrijk om te weten wat de ondervloer is, welke materialen u nodig heeft en hoe u systematisch te werk gaat.
Tegelzetten is een vak apart. Voldoende kennis van materiaal zorgt voor weinig verspilling. Iets wat u in het resultaat en de portemonnee terug ziet!