Onderhoud concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Tegelzetter

Tegelzetten is een vak apart. Voldoende kennis van materiaal zorgt voor weinig verspilling. Iets wat u in het resultaat en de portemonnee terug ziet!

Wanneer u uw woning wilt gaan verbouwen of wanneer u de badkamer onder handen wilt nemen dan zal u op zoek moeten gaan naar een tegelzetter. Wij staan voor u klaar als het aankomt op alle mogelijke soorten tegelzetwerkzaamheden. Onze hoge mate van kennis en expertise zorgt ervoor dat u snel en efficiënt aan de slag kunt bij u in de woning. Hieronder zullen wij u wat meer algemene informatie laten zien over het inschakelen van een tegelzetter voor bij u in de woning.

Verschillende tegel services

Kort gezegd is een tegelzetter inzetbaar voor alle werkzaamheden die zien op de tegels bij u in de woning. De tegelzetter zal de oude tegels voorzichtig verwijderen en indien nodig de nieuwe tegels op de muur plaatsen. Dit zorgt ervoor dat u op een eenvoudige manier uw badkamer of toilet kunt voorzien van een nieuwe uitstraling. Voor de werkzaamheden van een tegelzetter kunt u onder andere denken aan:

  • Het plaatsen van tegels in de badkamer
  • Het plaatsen van tegels in de keuken
  • Het verwijderen van een reeds bestaande tegelondergrond
  • Het tegelen in verschillende soorten motieven

Het handigste is om even contact op te nemen met ons, op die manier kunt u zelf zien wat de mogelijkheden zouden zijn voor bij u in de woning. U kunt hier via de site ook gelijk een offerte op laten stellen, op die manier krijgt u meer inzage in het totaalplaatje.

Uitstekende prijskwaliteit verhouding

Door vandaag nog een afspraak in te plannen zal u zeker weten dat u voorzien bent van een uitstekende tegelzetter. Wij zorgen ervoor dat uw klus altijd weer professioneel afgehandeld zal worden. Door onze hoge mate van expertise en kennis weet u zeker dat alles geheel op rolletjes zal verlopen. Dit in combinatie met onze voordelige tarieven maakt ons dé tegelzetter bij u in de buurt.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl

Alle diensten:

Een woning laten ontruimen zodat er een nieuwe huurder ontvangen kan worden of na een overlijden? Lees hoe wij dit voor u kunnen aanpakken.
Badkamer slopen, renoveren, verbouwen. Bij ons kunt u altijd een professional voor de juiste prijs vinden
Voor u begint aan het verwijderen van een tegelvloer is het belangrijk om te weten wat de ondervloer is, welke materialen u nodig heeft en hoe u systematisch te werk gaat.