Onderhoud concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Hennepkwekerij ontruiming

Het is altijd vervelend als u een hennepkwekerij moet laten ontruimen, in de meeste gevallen heeft een huurder voor deze problemen gezorgt en zit

Het is altijd vervelend als u een hennepkwekerij moet laten ontruimen, in de meeste gevallen heeft een huurder voor deze problemen gezorgt en zit u nu met de klus van het opruimen. Gelukkig kan de onderhoud concurrent u helpen bij dit proces.

Bij het ontruimen van een hennep kwekerij worden alle planten en aparatuur afgevoerd, veelal in overleg met de politie. Er wordt vooraf geinventariseerd en een plan van aanpak opgesteld. Tijdens de ontruiming wordt overlast zo veel mogelijk beperkt door de kwekerij snel te ontruimen. 

Bij het verwijderen van een kwekerij komt veel kijken. In de meeste gevallen staat de halve buurt op de stoep, daarom is het belangrijk om de ontruiming snel te laten verlopen. Goede plannen en snelle actie zorgen er voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de ontruiming.

Hennepkwekerij ontruiming

Met onze hennepkwekerij ontruiming bieden wij een dienst aan die draait om maximale service. Om vertrouwen, u ontlasten en ontzorgen en om snel handelen. Het is de grootste schrik van elke verhuurder of beheerder: ontdekken dat uw pand gebruikt is voor het telen van wiet. Zo’n plantage zorgt voor een enorme troep en het ontruimen hiervan is voor een leek vrijwel niet te doen. U wilt er natuurlijk voor zorgen dat uw pand zo snel mogelijk weer gebruiksklaar is, zodat het kan worden verhuurd aan een huurder die wel de regels naleeft. Voordat het zover is, dient er natuurlijk eerst nog heel wat te gebeuren. Uw voornaamste zorg gaat uit naar het ontruimen en het herstellen van uw pand. Daar is onze hennepkwekerij ontruiming op gericht: een snel resultaat met zo min mogelijk zorgen voor u.

Bij een hennepkwekerij ontruiming komen wij snel in actie

De ene ontruiming vereist meer spoed dan de andere. Sloop-Gigant wordt al meer dan twintig jaar ingezet voor het uitvoeren van alle mogelijke ontruimingen. Veel ontruimingen zijn gepland. Denk bijvoorbeeld aan een oud pand dat volledig ontruimd en gesloopt moet worden: er is vaak al jarenlang bekend dat het einde van dit pand in zicht is en daarom kan een ontruiming bij ons ruim van tevoren worden aangevraagd.

Wanneer u een kwekerij aantreft in uw pand of op een verdieping hiervan, kunt u natuurlijk niet maanden wachten. Weken en zelfs dagen zijn al te lang. Daarom komen wij zo snel mogelijk in actie wanneer er een hennepkwekerij ontruiming nodig is. Wanneer u bij ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, ontvangt u binnen twee werkdagen een reactie inclusief een prijsopgave. Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend.

Is er sprake van spoed, dan kunt u ons te allen tijde bellen. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om u zo snel mogelijk te helpen. Zowel met het maken van een afspraak en het verzorgen van een offerte, als met het uitvoeren van de werkzaamheden.

Hoe wij te werk gaan

Bijna elke ontruiming is wel uniek. Toch hebben veel ontruimingen een aantal dingen gemeen. Moet een pand bijvoorbeeld helemaal leeg worden gehaald of worden gesloopt en is er geen nieuwe bestemming voor de inventaris, dan kunnen wij flink tempo maken zonder ons om de inventaris te hoeven bekommeren. Onze ervaren professionals werken uiteraard altijd zo secuur mogelijk, maar bij een hennepkwekerij ontruiming, is dit van nog groter belang.

Onze ervaring leert namelijk dat de kwekerij zelden in het hele pand is gesitueerd. Vaak bevindt deze zich in de kelder of op zolder: op plekken die uit het zicht liggen. Dit betekent dat wij bij de ontruiming zeer waarschijnlijk rekening moeten houden met de rest van het pand. Hier is wellicht gewoon inventaris aanwezig en ook de vloer, muren, kozijnen et cetera mogen natuurlijk niet worden beschadigd. Daarom is het fijn om te weten dat u bij ons altijd kunt vertrouwen op een zeer nette ontruiming. Ook wanneer de tijdsdruk hoog is.

Wij maken altijd een plan van aanpak om de ontruiming zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit kan dus ook betekenen dat wij eerst voorzorgsmaatregelen treffen om de rest van het pand en de omgeving geen schade toe te brengen. Wat er ook nodig is: wij zorgen voor de best mogelijke ontruiming.

Wij ontruimen volledig en ontzorgen u

Moeten constateren dat uw pand gebruikt is als hennepkwekerij, is voor u al vervelend genoeg. Daarom stellen wij alles in het werk om de gevolgen voor u te minimaliseren en u volledig te ontzorgen. Wanneer u ons inschakelt voor uw hennepkwekerij ontruiming, bent u ervan verzekerd dat wij de hoogste kwaliteit leveren. Wij ontruimen snel, kundig, volledig en discreet. Wij zorgen voor afvoer van de planten, de bijbehorende lampen en materialen en zorgen ervoor dat de ruimte volledig vrij wordt gemaakt van eventuele machines en installaties.

In de meer dan twintig jaar dat wij actief zijn, hebben wij alle mogelijke ontruimingen al eens meegemaakt. Wij beschikken dan ook over zeer veel ervaring op het gebied van het ontruimen van wietplantages. Onze ervaren vaklieden hebben allemaal de benodigde kennis, ervaring en middelen om de ontruiming perfect voor u te verzorgen. Omdat wij over zoveel ervaring beschikken, staan wij nergens meer van te kijken. In sommige gevallen is de kwekerij eenvoudig bereikbaar en kan alles relatief snel worden ontruimd. Wij hebben echter ook gevallen meegemaakt waarbij er sprake was van barricades en/of een enorme troep. Wat wij ook aantreffen: wij garanderen u dat wij volledig en naar volle tevredenheid ontruiming. Wij voeren niet alleen de planten en toebehoren af, maar zorgen ook voor dat eventueel ander puin en aanwezige inventaris netjes wordt afgevoerd of gerecycled. Wij leveren alles netjes, schoon en leeg op.

Zeer veel tevreden klanten gingen u voor

Wij leveren met onze hennepkwekerij ontruiming een belangrijke dienst waarmee u goed geholpen bent. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat u tevreden bent. Wij verzamelen altijd feedback van onze klanten en opdrachtgevers en zoeken doorlopend naar manieren om onze diensten nog verder te verbeteren. Dit heeft ertoe geleid dat onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 9,4. Daar zijn wij trots op. 

Wij danken deze mooie waardering aan onze kwaliteit en servicegerichtheid, maar ook onze scherpe prijzen spelen een belangrijke rol. Wij zijn flexibel en kunnen voor grote projecten een vaste prijs afspreken. Dit betekent dat wij alle benodigde werkzaamheden binnen de afgesproken prijs uitvoeren. Dit geeft u houvast en zekerheid. U weet zeker dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan, want als wij ergens onaangenaam verrast worden, dan is dat voor onze rekening. Veel van onze hennepkwekerij ontruimingen zijn voor ons relatief kleine projecten waarbij wij werken op uurbasis. Ook dan kunt u rekenen op heldere afspraken en scherpe prijzen. Onze specialisten werken namelijk met zeer goede uurtarieven tussen 25 en 35 euro. Combineer dat met onze snelheid en u weet zeker dat u altijd een goede prijs betaalt voor een perfect resultaat. Hebt u hulp nodig? Neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar.   

Een hennepkwekerij ontruiming is soms net zo spannend als het klinkt

Het ontruimen van een hennepkwekerij klinkt natuurlijk altijd een beetje spannend. De waarheid is: dat is het soms ook. Er zijn meerdere aspecten die van een hennepkwekerij ontruiming een uitdaging kunnen maken. Daarom is het van groot belang dat u deze ontruiming uit laat voeren door een erkende en ervaren specialist. Lang niet elke ontruimer kan u van dienst zijn bij het succesvol en veilig ontruimen van een kwekerij. Daarom worden deze diensten ook lang niet door al onze concurrenten aangeboden. Men weet immers: om dit goed en veilig te kunnen doen, moet er gebruik worden gemaakt van de juiste mensen met de juiste kennis en ervaring.

Er is vaak een hoop aandacht

Het is iets waar u waarschijnlijk niet direct bij stilstaat, maar het ontruimen van een wietkwekerij is iets dat eenmaal ontdekt een hoop aandacht genereert. Mesen praten nu eenmaal en een gerucht verspreidt zich snel. Op het moment dat de kwekerij wordt ontdekt, gaat dit verhaal vaak als een lopend vuurtje door de buurt. Niet zelden is er ook politie aan te pas gekomen en dit soort activiteit trekt altijd nieuwsgierige omwonenden en omstanders aan.

Als ontruimer moet je hier ook mee om kunnen gaan. Onze mensen zijn voorbereid op alle omstandigheden. Soms kan de ontruiming in alle rust gebeuren, maar in andere gevallen moeten onze ontruimers hun werk doen terwijl er veel mensen toekijken of er zelfs nog politie aanwezig is om alles in goede banen te leiden. Hier moet je natuurlijk tegen kunnen. Onze vaklieden zijn wat dat betreft gepokt en gemazeld en kunnen onder alle omstandigheden hun werk perfect uitvoeren. 

Gevaarlijke omstandigheden

Een hennepkwekerij ontruiming is meestal niet zonder risico’s. Degenen die de kwekerij runnen, willen natuurlijk niet dat deze wordt ontdekt. Daarom komen wij wel eens de gekste situaties tegen. Van geheime kamers of gebarricadeerde toegang tot zelfs boobytraps of andere gevaarlijke elementen die bewust zijn aangebracht om mensen die hun weg in de plantage niet kennen, af te schrikken. Ook hier zijn wij op voorbereid.

Dit vereist natuurlijk wel een specifieke en vooral voorzichtige aanpak. Voor ons is dit een uitdaging die wij niet schuwen. Enerzijds willen wij uw opdracht zo snel mogelijk uitvoeren, maar anderzijds willen wij alles natuurlijk veilig doen. Voor eventuele betrokkenen, onze eigen mensen, maar ook voor het pand. Er is weliswaar een plantage gevonden in het pand, maar deze moet op een dusdanige manier worden ontruimd dat de ruimte snel weer een normale bestemming kan krijgen. Dit betekent dat wij altijd ons best zullen doen om zo weinig mogelijk schade te berokkenen. Dat kan best een uitdaging zijn, maar dankzij onze ervaring, de kunde van de mensen en de uitstekende hulpmiddelen waarmee wij werken, is ook in dit opzicht geen klus te groot of te moeilijk voor ons.

Natuurlijk zorgen wij ook voor de juiste afvoer van planten, apparatuur en al het andere dat werd gebruikt voor het kweken van de hennep. Wij zorgen voor een discrete en milieuvriendelijke afvoer.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl

Alle diensten:

Een woning laten ontruimen zodat er een nieuwe huurder ontvangen kan worden of na een overlijden? Lees hoe wij dit voor u kunnen aanpakken.
Badkamer slopen, renoveren, verbouwen. Bij ons kunt u altijd een professional voor de juiste prijs vinden
Voor u begint aan het verwijderen van een tegelvloer is het belangrijk om te weten wat de ondervloer is, welke materialen u nodig heeft en hoe u systematisch te werk gaat.
Tegelzetten is een vak apart. Voldoende kennis van materiaal zorgt voor weinig verspilling. Iets wat u in het resultaat en de portemonnee terug ziet!