Onderhoud concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Ontruimingen

Een woning laten ontruimen zodat er een nieuwe huurder ontvangen kan worden of na een overlijden? Lees hoe wij dit voor u kunnen aanpakken.

Er zijn verschillende redenen waarom een ontruiming nodig kan zijn, of dit nou is voor een huurachterstand, of ander vonnis of een huis na overlijden ontruimd moet worden, het blijft een klus waar een betrouwbare professional die een goede ontruimings service levert goed van pas komt. 

Een ontruiming is het volledig uitruimen van een woning, kantoor of ander pand. Ontruimingen worden veelal gedaan na een overlijden of vonnis. Een ontruiming kost gemiddeld 25 tot 35 euro per uur.

Om een ontruiming goed te laten verlopen en de juiste partner te vinden is het belangrijk om te weten waar u rekening mee moet houden. De afgelopen 28 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan bij ontruimingen, we vertellen u graag aan de hand van onze ervaringen wat er komt kijken bij een ontruiming

Het gespecialiseerde sloopbedrijf voor al uw ontruimingen

Ontruimingen zijn elke keer anders. Van een eenvoudige ontruiming, is echter vrijwel nooit sprake. Als dit namelijk zo zou zijn, dan zou u geen gespecialiseerde ontruimer nodig hebben, maar het zelf kunnen doen. Zo werkt het in de praktijk in 99 van de 100 gevallen niet. Ontruimen betekent meestal namelijk méér dan alleen het verwijderen van inventaris. Zelfs als de opdracht hier wel op neerkomt, betekent dit alsnog een lastige klus voor iemand die hierin niet gespecialiseerd is. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de lastige en zware inventaris waar u mee te maken kunt krijgen. Ook is er bijna altijd sprake van tijdsdruk of worden er bepaalde eisen gesteld aan de oplevering. Kies daarom altijd voor een ervaren specialist. Wij zijn het gespecialiseerde sloop- en ontruimingsbedrijf voor al uw ontruimingen. Al meer dan twintig jaar.

Profiteer van ruime ervaring op het gebied van ontruimingen

Sloop-Gigant voert al meer dan twintig jaar alle mogelijke ontruimingen uit. Kiezen voor ons, betekent kiezen voor ervaring en expertise. U kunt zich natuurlijk wel voorstellen dat wij in die ruim twintig jaar tijd al alles hebben gezien en meegemaakt. Er zal geen ontruiming te bedenken zijn die bij ons nog voor verassingen zorgt. Wij ontruimen zowel voor particulieren als voor bedrijven en kunnen u van dienst zijn met een ontruiming van alle soorten panden, zoals woonhuizen, appartementen, bedrijfsgebouwen, kantoren, scholen, overheidsgebouwen, maar ook schuren, garages, wietplantages en nog veel meer.

Een modern bedrijf met mankracht en alle machines en middelen

Elk bedrijf is zo goed als zijn mensen en middelen. Ook wat dat betreft kunt u blindelings op ons vertrouwen. Wij hebben meer dan 100 mensen voor ons werken. Niet alleen beschikken al onze professionals over ruime ervaring; ze zijn ook allemaal in het bezit van een veiligheidspaspoort. Dit is uiteraard van groot belang. Een ontruiming is niet zonder risico’s. Er wordt gewerkt met grote, zware of breekbare spullen en niet zelden is het pand moeilijk toegankelijk. U wilt een ontruiming die snel en veilig wordt uitgevoerd. Onze professionals weten hoe dit gedaan moet worden. Zij zijn gewend aan de omstandigheden, de fysieke eisen en complicerende factoren zoals tijdsdruk.

In de loop der jaren hebben wij niet alleen geïnvesteerd in de juiste mensen om alle ontruimingen naar volle tevredenheid uit te kunnen voeren. Ook in middelen investeren wij doorlopend. Onze mensen beschikken over moderne machines, de beste hulpmiddelen en gereedschappen en werken volgens de modernste technieken. Mochten zich tijdens de ontruiming verrassingen voordoen, dan kunt u erop vertrouwen dat onze ontruimers ter plekke de best mogelijke oplossing kunnen bedenken en dat zij beschikken over de middelen om deze oplossing uit te voeren.

Wanneer er meer gevraagd wordt dan alleen een ontruiming

Er zijn tal van bedrijven die u voor diverse ontruimingen in kunt huren. Waarom maakt u gebruik van de diensten van Sloop-Gigant? Dit heeft een aantal redenen. U schakelt ons niet in de laatste plaats in omdat wij bij elke ontruiming meer kunnen bieden dan slechts het ontruimen van het pand in kwestie. Bij sommige ontruimingen gaat het eenvoudigweg om het leegruimen van het pand. Vaak wordt er echter meer gevraagd. Dit is waar de meeste ontruimers moeten afhaken, of een beroep moeten doen op de diensten van een extern bedrijf. Bij ons hoeft u hier niet bang voor te zijn: wij kunnen elke ontruiming volledig in eigen beheer uitvoeren; ook wanneer er behoefte is aan aanvullende werkzaamheden.

Wanneer een pand ontruimd moet worden, is er vaak sprake van een wijziging van bestemming of zelfs sloop. Hiermee kunnen wij u perfect van dienst zijn.  Na het leegruimen van het pand, kunnen wij het pand indien gewenst ook geheel strippen en helemaal kaal opleveren. Dit bijvoorbeeld wanneer het pand opnieuw opgebouwd moet worden. Moet het pand helemaal gesloopt worden, dan hoeft u hiervoor geen andere specialist in te schakelen. De sloop van panden is waarmee het voor ons 23 jaar geleden begon en waar wij groot mee zijn geworden. 

Onze werkwijze: professioneel, secuur en veilig

U wilt er uiteraard op kunnen vertrouwen dat uw ontruiming zo snel, soepel en veilig mogelijk verloopt. Ook daarom kiest u voor ons. Wij brengen eerst met u in kaart wat er dient te gebeuren, zodat wij de beste aanpak kunnen bepalen. Wat de klus ook inhoudt en wat er ook moet gebeuren; u hebt altijd de zekerheid dat onze professionals secuur, veilig en snel werken.

Ontruimen betekent meer dan alleen leeghalen, strippen of slopen. Wij zijn er om u volledig te ontzorgen. Dat betekent dat wij ook inventaris en puin afvoeren of recyclen. Onze mensen klaren de klus snel en wanneer zij weer vertrekken, zijn al uw wensen en eisen ingewilligd. Wij zijn in staat om altijd maatwerk te leveren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de omgeving beschermen tijdens de ontruiming. Dit kan nodig zijn bij ontruimingen waarbij gesloopt moet worden, of waarbij er sprake is van kwetsbare elementen die behouden of beschermd moeten worden.

Altijd scherpe kosten

Al onze ontruimingen worden niet alleen gekenmerkt door vakwerk, maar ook door zeer scherpe kosten. Voor grotere projecten is het mogelijk om vaste prijsafspraken te maken. Alle werkzaamheden zullen dan binnen deze prijsafspraak worden uitgevoerd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Is uw project wat kleiner van aard, of wilt u toch liever dat wij op uurbasis werken? Dat is uiteraard mogelijk. Wij voeren onze werkzaamheden uit tegen een scherp uurtarief tussen 25 en 35 euro per uur. 

Een gratis offerte binnen twee werkdagen

Zoekt u hulp bij uw ontruiming en hebt u behoefte aan de kennis en kunde van een ervaren specialist? Neem dan contact op met Sloop-Gigant. U kunt op de site een gratis offerte aanvragen. Omschrijf uw project zo goed en specifiek mogelijk en wij komen binnen twee werkdagen bij u terug met een kostenindicatie. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Kies ons voor al uw ontruimingen en u zult nimmer teleurgesteld worden. Onze klanten en opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9,4. Hiermee bewijzen wij al jaren dat u op ons kunt bouwen.

Wat zijn ontruimingen nu precies?

Een ontruiming betekent dat een pand volledig leeg wordt gehaald. Vanzelfsprekend gaat het hierbij om het verwijderen van aanwezige spullen. Elke ontruiming begint, voor zover nodig, et het leegruimen van inventaris. Wat er vervolgens dient te gebeuren, is per opdracht afhankelijk. In sommige vallen is de klus hiermee al geklaard, maar in andere gevallen dient er nog veel meer te gebeuren. Denk aan het verwijderen van vloeren, sanitair en nog veel meer. Ook het doel van de ontruiming verschilt per keer en per opdracht. De ene keer moet er plaats worden gemaakt voor een nieuwe huurder, bewonder of eigenaar, de andere keer moet het pand worden gerenoveerd of moet het klaar worden gemaakt voor de sloop.

Het proces van leeghalen

Elke ontruiming begint dus in de basis met het leeghalen van het pand. In elk pand zijn verschillende spullen aanwezig. Het leeghalen van een woning is iets heel anders dan het ontruimen van een bedrijfspand. Dankzij onze ervaring kunnen wij echter elk pand volledig en naar volledige tevredenheid ontruimen. Om snel en efficiënt te kunnen ontruimen, is het altijd belangrijk om een plan te hebben. Wij starten dan ook nooit zomaar met de ontruiming. Wij kijken welke spullen aanwezig zijn en hoe deze het beste ontruimd kunnen worden.

In veel panden heeft de inventaris namelijk een gemixte bestemming. Wordt er bijvoorbeeld ontruimd vanwege een verhuizing, dan gaat een deel van de inventaris wellicht mee. Ook komt het vaak voor dat een deel van de inventaris kan worden opgekocht, omdat deze nog verkoopbaar is. Andere spullen kunnen worden aangeboden bij de kringloop, terwijl weer andere spullen gerecycled dienen te worden. Wij doen dit altijd met oog voor het milieu.

Het strippen van het pand

Een ontruiming kan ook inhouden dat het pand helemaal gestript moet worden. Dit betekent dat het ontdaan wordt van zaken als vloeren, trapbekleding en misschien zelfs sanitair, keukens en dat soort zaken. Hierbij is het natuurlijk extra handig dat wij niet alleen een ontruimingsbedrijf, maar ook een sloopbedrijf zijn. Wij kunnen deze werkzaamheden een stuk efficiënter uitvoeren dan de meeste ontruimingsbedrijven (die hiervoor soms zelfs externe partijen in moeten huren).

Bij sommige ontruimingen gaat het niet alleen om het verwijderen van losse elementen. Misschien heeft er ooit wel een verbouwing plaatsgevonden, waardoor er nieuwe wanden zijn geplaatst. Een eis bij een ontruiming kan zijn dat het pand weer in originele staat wordt opgeleverd. Wij kunnen hier dus perfect mee helpen. 

Altijd een doelgerichte aanpak

Bij elke ontruiming zorgen wij ervoor dat wij een doelgerichte aanpak hanteren. Wij beschikken over alle ervaring en kennis om onze aanpak aan te passen aan de klus en ervoor te zorgen dat de ontruiming zo goed mogelijk plaatsvindt. Bij een ontruiming kunnen namelijk ook emoties komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin mensen of huurders verplicht hun woning of pand moeten verlaten, of aan het ontruimen van een woning van iemand die onlangs overleden is. Wij zijn inzetbaar voor het stevige werk, maar kunnen ook subtiel en discreet werken. 

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl

Alle diensten:

Badkamer slopen, renoveren, verbouwen. Bij ons kunt u altijd een professional voor de juiste prijs vinden
Voor u begint aan het verwijderen van een tegelvloer is het belangrijk om te weten wat de ondervloer is, welke materialen u nodig heeft en hoe u systematisch te werk gaat.
Tegelzetten is een vak apart. Voldoende kennis van materiaal zorgt voor weinig verspilling. Iets wat u in het resultaat en de portemonnee terug ziet!