Onderhoud concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Laswerkzaamheden

Laswerkzaamheden zijn er in verschillende vormen en maten. Ieder materiaal dat magnetisch is kunnen wij bij u thuis professioneel lassen. Of uw materiaal gerepareerd

Onderhoudconcurrent kan alle werkzaamheden uitvoeren die een lasbedrijf te bieden heeft maar dan tegen een scherpe prijs. Onze lassers werken door heel Nederland. Veel van onze lassers zijn naast gekwalificeerd lasser ook handig met andere metaal klussen in en rond uw huis.

Lassers

Onze lassers hebben hun eigen apparatuur die op 220 volt werkt. Op de plek van de werkzaamheden is dus enkel een stopcontact nodig. De lassers die wij in dienst hebben zijn allemaal geschoold als lasser en verstaan hun vak goed. Zij nemen met u de wensen door en bespreken het verwachte eindresultaat en de mogelijkheden. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een resultaat waar u tevreden mee bent.

Alle lasdiensten

Onze lassers kunnen staal, metaal, rvs, gietijzer en bewerkte metalen lassen. Een goede manier om te kijken of uw klus gelast kan worden is om te controleren of het materiaal magnetisch is. Wij hebben enkele voorbeelden van laswerkzaamheden voor u op een rij gezet:

  • Radiatorlek dichtlassen
  • gasleiding dichtlassen
  • tank dichtlassen
  • Rekjes lassen
  • Frame lassen
  • tuinhek lassen

Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden, als u benieuwd bent of wij ook voor uw klus in te zetten zijn kunt u contact opnemen via het contactformulier

Kosten laswerk

De kosten van laswerk zijn afhankelijk van het formaat van de klus. Het starttarief van laswerk is 50 euro. Eenvoudige klussen die niet veel tijd in beslag nemen zijn vaak nog onder de 100 euro te realiseren.

Goedkoop laswerk

Om het laswerk zo goedkoop mogelijk te maken kunt u zelf een aantal zaken doen. Wij hebben het lasproces op een rijtje gezet, u kunt zelf kijken welke werkzaamheden hier van u zelf oppakt. Waneer u de werkzaamheden zelf doet scheelt dit de lasser tijd en zal de klus dus goedkoper worden

Stappenplan laswerk

Voorbehandelen van het metaal

Metaal moet altijd schoon zijn en 100% vrij van roest. Dit doet u door het metaal met een metaalborstel schoon te maken. Zit er dan nogsteeds roest op het materiaal dan kunt u met een slijptol deze roest verwijderen. Om te voorkomen dat het materiaal gaat roesten voor het gelast wordt kunt u weld through primer op het materiaal spuiten.

Lassen van het metaal

Het schoongemaakte materiaal kan nu gelast worden. Afhankelijk van het mareriaal zijn er verschillende technieken die gebruikt kunnen worden. Zo kan gelast worden met een MIG apparaat, Tig apparaat, dikker materiaal wordt gelast met een elektrode apparaat.

Nabehandelen van het metaal

Het materiaal moet nabehandeld worden om het netjes te maken. Dit heet afbramen. Vaak wordt dit met een afbraam hamer gedaan en  wordt met een vijl de spetters weggehaald. Dit is een klus die u ook zelf op kan pakken als u het materiaal heeft.

Schilderen of spuiten van het eindresultaat

Het gelaste product kan afgewerkt worden door eerst primer en vervolgens een toplaag aan te brengen.

 

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl

Alle diensten:

Een woning laten ontruimen zodat er een nieuwe huurder ontvangen kan worden of na een overlijden? Lees hoe wij dit voor u kunnen aanpakken.
Badkamer slopen, renoveren, verbouwen. Bij ons kunt u altijd een professional voor de juiste prijs vinden
Voor u begint aan het verwijderen van een tegelvloer is het belangrijk om te weten wat de ondervloer is, welke materialen u nodig heeft en hoe u systematisch te werk gaat.