Onderhoud concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Loodgieter

Onze loodgieters zorgen er voor dat uw lekkage vlot weer verholpen is. Bij nood kunt u ons 24/7 bereiken en lossen we het probleem

Vrijwel iedereen zal op een gegeven moment op zoek zijn naar een loodgieter. Een loodgieter wordt voornamelijk inschakelt voor de klusjes die u echt niet zelf kunt doen, denk bijvoorbeeld aan het verleggen van de leidingen. Echter kan een loodgieter ook worden ingeschakeld voor de kleinere klusjes, zoals bijvoorbeeld het verhelpen van een verstopping. Wij staan voor u klaar als het aankomt op alle mogelijke soorten loodgieterswerkzaamheden.

Loodgieter diensten

Zoals wij u hierboven al even hebben laten zien kan een loodgieter voor ontzettend veel verschillende klussen worden ingezet. Een loodgieter gaat aan de slag met alle mogelijke zaken die zien op uw leidingen of uw watertoevoer. De meest voorkomende klussen voor een loodgieter zijn de volgende:

  • Het aansluiten van een nieuw gasfornuis
  • Het opsporen van een gaslek
  • Het plaatsen van een nieuwe kraan
  • Het verhelpen van een lekkage
  • Het repareren en herstellen van uw leidingen
  • Het verplaatsen van een radiator

Er zijn nog veel meer soorten diensten die een loodgieter voor u kan verrichten. U kunt altijd contact met ons opnemen om meer te weten te komen over de bijkomende diensten die de loodgieter op zich zal nemen.

Betaalbare loodgieter

De prijs voor het inschakelen van een loodgieter zal geheel afhangen van wat voor soort klus u wilt laten verrichten. Het is mogelijk om via onze site een offerte aan te vragen, op die manier komt u zo snek mogelijk achter de prijzen voor het inschakelen van een loodgieter. Door onze voordelige tarieven kunt u vandaag nog voorzien zijn van een loodgieter voor alle mogelijke soorten klussen.

Wij hebben ons weten te specialiseren als het aankomt op kwaliteit en service. Door vandaag nog een afspraak in te plannen weet u zeker dat u binnen no time voorzien zult zijn van de beste loodgieter die u maar kunt vinden.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl

Alle diensten:

Een woning laten ontruimen zodat er een nieuwe huurder ontvangen kan worden of na een overlijden? Lees hoe wij dit voor u kunnen aanpakken.
Badkamer slopen, renoveren, verbouwen. Bij ons kunt u altijd een professional voor de juiste prijs vinden
Voor u begint aan het verwijderen van een tegelvloer is het belangrijk om te weten wat de ondervloer is, welke materialen u nodig heeft en hoe u systematisch te werk gaat.