Onderhoud concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Timmerman

Al uw timmerwerkzaamheden en houtbewerking door professionele timmermannen uitgevoerd. Ruime ervaring zorgt voor onze efficientie.

Als het aankomt op timmerwerkzaamheden zijn er talloze klusjes die de timmerman op zich kan nemen. De meeste mensen zullen in aanraking komen met een timmerman wanneer zij een woning willen laten bouwen of wanneer zij een bepaalde verbouwing willen laten plaatsvinden. Wij staan altijd voor u klaar als het aankomt op alle mogelijke soorten timmerwerkzaamheden.

Timmerwerkzaamheden

Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor een groot aantal timmerwerkzaamheden. Het is mogelijk om een klus persoonlijk af te stemmen, hiervoor is een bezoek aan uw woning altijd nodig. Wellicht wilt u een aanbouw laten maken of misschien bent u op zoek naar een ander soort constructie. Naast deze persoonlijke klussen is het tevens mogelijk om ons in te schakelen voor de veel voorkomende timmerwerkzaamheden. Hier kan u onder andere aan de onderstaande zaken denken.

  • Het afhangen van uw ramen of deuren
  • Het uitvoeren van houtrot reparaties
  • Het vervangen van uw kozijnen
  • Het plaatsen van een nieuwe schutting
  • Het vervangen van boeidelen
  • Het bevestigen van hang en sluitwerk
  • Het plaatsen van een nieuwe gevel

Voordelige timmerman

Wat kost het om een timmerman in te schakelen? Dit zal geheel afhangen van het soort project wat u voor ogen hebt voor uw woning. U kunt altijd via onze site een offerte aanvragen voor het verrichten van de timmerwerkzaamheden, op die manier kunt u eenvoudig zien hoeveel u kwijt zou zijn voor uw project. Wij staan bekend om onze voordelige tarieven. Dankzij deze voordelige tarieven is iedereen in staat om de juiste timmerwerkzaamheden plaats te laten vinden voor zijn of haar woning.

Door onze specialisatie en uitzonderlijk hoge kwaliteit service weet u zeker dat u maximaal geholpen zult worden. Maak vandaag nog een afspraak om voorzien te zijn van de beste timmerwerkzaamheden die u maar kunt vinden.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl

Alle diensten:

Een woning laten ontruimen zodat er een nieuwe huurder ontvangen kan worden of na een overlijden? Lees hoe wij dit voor u kunnen aanpakken.
Badkamer slopen, renoveren, verbouwen. Bij ons kunt u altijd een professional voor de juiste prijs vinden
Voor u begint aan het verwijderen van een tegelvloer is het belangrijk om te weten wat de ondervloer is, welke materialen u nodig heeft en hoe u systematisch te werk gaat.